Nieuwe startpagina

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Uiteraard is die optie er. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via het artikel eigen startpagina samenstellen kunt u het ook lezen. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Via de beheerpaneel voegt u links toe aan uw startpagina.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Een link kan zowel op de homepage in het geval dat op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.