Nieuwe startpagina samenstellen

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. Het startpagina script valt hieronder. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Via Eigen startpagina kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.