Nieuwe startpagina online zetten

Heeft u weleens van een startpaginascript gehoord? U kunt met dit script eenvoudig een startpagina website samenstellen. Het aanmaken van startpagina’s op uw website wordt zo kinderspel. U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Er wordt aan iedere dochterpagina een eigen subdomein gekoppeld. U hoeft de subdomeinen niet steeds in uw DNS toe te voegen. Iemand met verstand ervan stelt het binnen een paar minuten voor u in.

Meer informatie is te vinden op de pagina Nieuwe startpagina. Een startpaginascript is doorgaans niet te prijzig.. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Als ze eenmaal zijn ingelogd is het aanmaken van een startpagina eenvoudig. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Hierbij is uw tussenkomst nauwelijks nodig. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Maar er zijn verschillende factoren die bepalen of een startpagina website goed is. Duidelijkheid en leesbaarheid zijn erg belangrijk. En het mag ook niet lang duren voordat de website geladen is. Probeer HTTPS te gebruiken in plaats van HTTP. Is de bezoeker van mening dat de website waardevol is? Zoekmachines zullen dan ook in hun systeem een markering zetten waarmee wordt aangegeven dat het om een kwalitatieve website gaat.

De kans is groot dat u een Nederlandse startpagina bouwt. Dat is niet vreemd want startpagina’s zijn in Nederland uitgevonden. In andere landen heb je voornamelijk zogeheten web directories. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. De startpagina’s worden opgeslagen in een database. Binnen een handomdraai is het script op uw webruimte geïnstalleerd. Vanuit de aanbieder wordt er meestal support geleverd voor de installatie en het gebruik.