Meer geld met een affiliate website

Starten met affiliate marketing is vrij eenvoudig. De pagina affiliate marketing beginnen geeft u de mogelijkheid om een script aan te schaffen voor het starten van uw eigen affiliate shop. Dit script stelt u in staat om productfeeds op te halen en te verwerken. Wellicht heeft u zelf al producten op het oog waaraan een affiliate programma gekoppeld is. De uiteindelijke verkoper stuurt bestelde producten op naar de eindklant. U hoeft geen voorraad bij te houden. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. U kunt over het bouwen van uw eigen affiliate shop hier verder lezen: affiliate site maken.

Affiliate producten promoten is ook goed te doen op marktplaats sites. Indien u binnen uw marktplaats website productfeeds van affiliate netwerken kunt aanbieden is dat een fluitje van een cent. Kunt u geen affiliate feeds met uw advertentie script inladen, dan is handmatige plaatsing uiteraard ook een mogelijkheid.

Tevens voegt u zeer eenvoudig banners toe aan uw affiliate marketing winkel. U kunt met deze banners bepaalde producten extra aandacht geven. De banners zijn in de backend van het script heel eenvoudig te uploaden.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. De rubrieken binnen uw webwinkel stelt u via de beheeromgeving gemakkelijk samen. En u kunt extra pagina’s en een blog gedeelte aan uw affiliate webwinkel toevoegen. Over het starten van uw affiliate shop kunt u via de link in dit artikel meer informatie vinden. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Technische kennis is niet echt vereist. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.De in de affiliate feeds gebruikte rubrieken kunt u koppelen aan uw eigen rubrieken. U kunt vrij makkelijk extra pagina’s aanmaken en opnemen binnen uw webshop. Ook is het mogelijk om op verschillende plekken op een eenvoudige manier banners toe te voegen binnen daarvoor aangewezen banner ruimtes.