Makkelijk een nieuwe startpagina website bouwen

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Backlinks helpen daarbij. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel hoe maak je een startpagina vinden. Het artikel op die pagina bevat een link waarmee u een script kunt kopen waarmee een eigen startpagina website te realiseren is. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Voor elke categorie kan een aparte kleurstelling ingesteld worden. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. De factuur zal per e-mail naar de klant worden verstuurd zodra de betaling binnen is.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. In het beheerpaneel kunt u per categorie op een startpagina de voor Google relevante gegevens invullen. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.