Makkelijk een nieuwe portaalsite realiseren

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U kunt over zo een script meer lezen op Realiseer makkelijk een moderne portaal website. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Er zal niet heel erg dure hosting nodig zijn voor uw startpagina website. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. En het is mogelijk om links te verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.