Maak je nieuwe portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het betreft een programma die u op uw webhosting pakket plaatst. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. Op de pagina Startpagina script wordt een prima startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat tevens betaalbaar is. U kunt makkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Het startpagina script is prima gedocumenteerd.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden.