Maak je moderne startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina met name om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarbij behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Er zijn verschillende dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina maken. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Met behulp van het beheerpaneel past men een dochterpagina erg makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.