Maak een lijst van je favoriete websites

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Het artikel eigen startpagina samenstellen staat vol informatie over dit handige PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.