Maak een eigen affiliate shop

Wanneer u gebruikmaakt van de juiste tools, zal het niet lastig zijn om de starten met affiliate marketing. Wat ervoor nodig is zijn een goed affiliate script, een domeinnaam die past bij uw nieuwe affiliate shop en een goed webhosting pakket. Met het periodiek inlezen van productfeeds houdt u het assortiment binnen uw webwinkel actueel. Zo wordt het assortiment binnen uw webwinkel actueel gehouden zonder dat het bijhouden van de website u veel tijd kost.

Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Het script zal de feeds periodiek ophalen en de producten die daarin staan toevoegen of actualiseren binnen de webshop. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate site. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. Wanneer u dat wilt, kunt u tevens een domeinnaam aanvragen en webhosting afnemen via deze site. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u inlogt binnen het beheerderspaneel. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop.

Het beheer van de nieuwe shop hoeft u niet veel tijd te kosten. Het plaatsen van producten kan immers via productfeeds worden gedaan. Het script zal deze feeds met een door u ingestelde interval ophalen en verwerken. Wilt u vandaag nog met affiliate marketing beginnen? Alle benodigdheden zijn aan te schaffen via de hierboven vermelde website. Het mooie van het affiliate script is dat alle benodigde functies reeds in het script zijn opgenomen.