Maak een eigen affiliate marketing internetwinkel

Het zal niet lastig zijn om te starten met affiliate marketing wanneer u in het bezit bent van de juiste tools. Wat ervoor nodig is zijn een goed affiliate script, een domeinnaam die past bij uw nieuwe affiliate shop en een goed webhosting pakket. Met het periodiek inlezen van productfeeds houdt u het assortiment binnen uw webwinkel actueel. Zo wordt het assortiment binnen uw webwinkel actueel gehouden zonder dat het bijhouden van de website u veel tijd kost.

Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Het script zal de feeds periodiek ophalen en de producten die daarin staan toevoegen of actualiseren binnen de webshop. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate script. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. Wanneer u dat wilt, kunt u tevens een domeinnaam aanvragen en webhosting afnemen via deze site. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u inlogt binnen het beheerderspaneel. Daarin kunt u diverse zaken aan uw affiliate shop wijzigen.

Het beheer van de nieuwe shop hoeft u niet veel tijd te kosten. Het plaatsen van producten kan immers via productfeeds worden gedaan. Het script zal deze feeds met een door u ingestelde interval ophalen en verwerken. Wilt u vandaag nog met affiliate marketing beginnen? Klik dan snel op de link hierboven om in het bezit te komen van een affiliate script. Het mooie van het affiliate script is dat alle benodigde functies reeds in het script zijn opgenomen.