Maak betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. U kunt de backlinks in rubrieken indelen. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen.

U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Een nieuwe startpagina website realiseren meer informatie. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U bent dan baas over uw eigen website. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.