Jouw Eigen Advertentie Site Runnen

Wilt u een advertentie website maken? Ook voor mensen die geen verstand van de achterliggende techniek hebben, is deze optie er. Aanpassingen doen aan uw advertentie website wordt dan via een beheeromgeving heel makkelijk. Zo kunt u rubrieken en kleuren heel makkelijk aanpassen met uw beheerdersaccount. Voor het aanpassen van de diverse instellingen is geen diepgaande kennis over websites maken nodig. Het marktplaats script ondersteunt u bij het doorvoeren van de aanpassingen. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om met het script inkomsten te genereren. Denk aan rubrieken waarvoor men bij de plaatsing moet betalen. Of via het weergeven van een telefoonnummer of website bij een advertentie. De prijs is per afzonderlijke optie in te voeren.

Bij het plaatsen van een advertentie krijgt de adverteerder een melding te zien over de kosten. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Is het geld verdienen met dit script iets dat u wel ziet zitten? De pagina marktplaats script kopen bevat hier veel informatie over. Een dergelijk marktplaats script is niet duur. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. Een aanpassing kunt u na de installatie heel eenvoudig via de beheeromgeving doorvoeren.

Het is mogelijk om bij een advertentie enkel afbeeldingen te plaatsen.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Met het aangemaakte account past een adverteerder heel eenvoudig zijn advertenties aan. Bij een advertentie wordt een reactieformulier weergegeven waarmee bezoekers op de advertentie kunnen reageren. Mocht er iets niet pluis zijn met een advertentie, dan is er ook een formulier beschikbaar om een melding te doen.