Je eigen marktplaats beginnen

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Professioneel je advertentie website bouwen verwezen. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Het betalen voor eventuele extra opties die u aanbiedt, verloopt ook via deze omgeving. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen.

Men kan een reactie aan de adverteerder sturen via de advertentie. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen via een ander eenvoudig op te vragen formulier. Verder kan er geboden worden op advertenties. Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Ook plaatst u gemakkelijk banners binnen de bannerruimtes die zijn gereserveerd binnen het script. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.