Je eigen affiliate shop

Zou u graag een affiliate site willen opzetten? De pagina affiliate script geeft u de mogelijkheid om een affiliate script te kopen waarmee u de affiliate shop zelf kunt inrichten. Starten met affiliate marketing is zo ook voor u prima te doen. De eerste keer dat u de website bekijkt, zal het script automatisch de installatie starten. Webhosting is meteen samen met het affiliate script aan te schaffen als u nog geen hosting had. Binnen het nieuwe hosting pakket zal dan direct de installatie van het script uitgevoerd worden. Via het script kunt u gemakkelijk een extra inkomstenbron aanboren online.

Extra inkomsten naast uw baan generen is zo prima te doen. Handmatig toevoegen van nieuwe producten is niet nodig - het script voegt nieuwe producten automatisch toe vanuit de productfeeds. Voor het aanbrengen van andere wijzigingen binnen uw affiliate webshop is het beheerpaneel te gebruiken. De beheeromgeving kan worden gebruikt om bijvoorbeeld de kleuren van uw affiliate site aan te passen. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. De affiliate links waarin uw publisher ID is opgenomen, worden automatisch ingeladen en toegevoegd.

Het beheer van uw affiliate site kost u niet veel tijd. Het toevoegen van producten gebeurt automatisch middels productfeeds. Beginnen met affiliate marketing is zo relatief makkelijk. Het maakt daarbij niet uit of u ondernemer bent of gewoon wat extra geld wilt verdienen bovenop uw salaris.