Houd je favoriete sites online gemakkelijk bij

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Het is verstandig om startpaginascript eens te lezen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Het weergeven van het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld door middel van een RSS feed. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Gedurende het draaien van het installatieprogramma, kunt u informatie invoeren die voor de website relevant is. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.