Hoe een startpagina beginnen

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd enorm handig. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links al gratis te doen. Verder is het oprichten van een eigen startpagina website nog altijd een goede optie. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. U kunt bovendien gemakkelijk geld verdienen met een startpagina script. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script gemakkelijk terug. U kunt op uw dochterpagina’s diverse widgets plaatsen. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

De kans is groot dat ook u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt middels Eigen Startpagina alle benodigde dingen vinden. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke stappen. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. Vaak biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Op het moment dat men is ingelogd, kan men met behulp van het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Daarbij kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Verder kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn daarnaast de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Wanneer u wilt is het verder mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Op deze slimme kunt u bannerruimte verhuren. Maar u kunt zeker weten verder een Google Adsense blokje neerzetten. Het is maar een greep van het eindeloos aantal mogelijkheden dat u met een eigen startpagina website heeft.