Hoe bouw ik een startpagina

Om hoger in Google te komen kunt u deels gebruik maken van startpagina links. Op veel sites kunt u gratis vast dergelijke links toevoegen. Een eigen startpagina website starten is tevens nog een interessante mogelijkheid. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Tevens kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script makkelijk terug. U kunt op uw dochterpagina’s diverse widgets plaatsen. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Daarnaast u kunt met een startpaginascript aan de slag. De pagina voorziet u van de benodigde informatie. De installatie bestaat uit een aantal simpele stappen. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Weet u zelf niet hoe u een dergelijk script bouwt, dan is het kopen van een startpagina script uitermate slim. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard alvast aan. In het geval dat u wilt kunnen tevens derden een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. De bezoeker kan daarnaast een titel en een omschrijving opgeven.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn bovendien de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Daarnaast kunt u banners plaatsen op uw website, in het geval dat u dat wilt. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het plaatsen van een affiliate banner is een andere optie. Een eigen startpagina site biedt u tal van opties zoals u kunt lezen.