Het samenstellen van uw moderne startpagina website

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het betreft een programma die u op uw webhostingpakket installeert. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. In het artikel Je eigen portaalsite samenstellen staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. Direct na het aanschaffen kunt u het startpagina script downloaden. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm eenvoudig is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.