Het samenstellen van je nieuwe startpagina website

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Steeds vaker is het bovendien mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Met een startpagina script krijgt u de tevens mogelijkheid om zelf een startpagina website te bouwen. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Startpagina script. Een startpagina script kan worden gekocht via een link op die pagina.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om middels het internet geld te verdienen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u behoorlijk gemakkelijk in het beheergedeelte instellen. Er is tevens een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon via uw browser. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s zeer handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Eerder las u het al in dit artikel. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. In eerste instantie is het niet ingewikkeld om het meest recente nieuws toe te voegen. Verder een poll is makkelijk geplaatst. Zoiets kunt u met het script eenvoudig plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Het is heel simpel om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.