Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s van belang zijn. Men maakt onder andere gebruik van startpagina links. Op een enorme hoeveelheid sites kunt u gratis uw eigen startpagina maken.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Eigen startpagina. Zonder dat u zelf een script hoeft te schrijven, kunt u direct starten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is voldoende om te werken met het startpaginascript. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te manieren aan alle startpagina’s op uw website. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het aanschaffen van het script met uw startpagina website aan de slag.

U heeft verder de optie om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. Zo is het plaatsen van het laatste nieuws een optie. Verder stukken tekst aanmaken is geen enkel probleem. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Bij het aanmelden van een link mag men zelf kiezen op welke startpagina men de link plaatst.

Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Hierdoor kunnen hackers niet simpel inbreken op uw website. Op deze verstandige kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. De kosten kunt u op deze verstandige weer terugverdienen.