Het ontwikkelen van uw moderne startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina met name om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan verder erg nuttig voor SEO-doeleinden. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Aanmelden startpagina. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna gecreëerd worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Hierbij mag men daarbij een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het heel makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende opties voor. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.