Het ontwikkelen van een moderne startpagina website

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Aanmelden startpagina. Daar vindt u meer informatie over het kopen van een startpaginascript.


Het genereren van inkomsten online is goed te doen met een startpaginascript. U kunt via uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen middels een betaalkoppeling. U kunt zeer makkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheerpaneel van het startpaginascript. Via de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Daarbij eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s uiterst handig. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo simpel te plaatsen. Er kan tevens nog een aparte tekst worden toegevoegd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er vast over. Naast links kunt u ook allerlei andere componenten plaatsen. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Wilt u een poll plaatsen? Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. De kleuren van de startpagina website wijzigen is daarbij erg makkelijk.