Het maken van uw eigen startpagina website

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script kan een eigen startpagina website worden opgebouwd. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Het is daarbij een goed idee om belangrijke zoektermen te verwerken in het subdomein van een dochterpagina.

Op Startpagina aanmaken staat meer informatie over een startpagina website bouwen met een script. Men heeft de programmeertaal PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. De inhoud van de website wordt verder opgeslagen in een database. Bezoekers kunnen een registratieformulier invullen waarna ze een eigen gebruikersaccount krijgen. Men plaatst naast links ook heel gemakkelijk widgets.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Een Google Adsense banner of affiliate banners plaatsen is geen probleem. Afwisseling tussen banners is mogelijk. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn zo verschillende plekken waar u eenvoudig een aantal banners toevoegt.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. Kennis van programmeren is dan noodzakelijk. Het script dient zo te zijn opgezet dat hacken onmogelijk is. Het kan zomaar zijn dat dit lastig is voor u.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Logischerwijs zullen ook veel backlinks verwijzen naar websites over hetzelfde onderwerp. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Op deze wijze kan men links weer in deelonderwerpen indelen. Binnen deze rubrieken plaatst men de links op een dochterpagina.