Het maken van je nieuwe portaalsite

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website is een website die hoofdzakelijk bestaat uit backlinks naar andere sites. Vaak zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site vaak in rondom een bepaald onderwerp. Men zal dan verder vooral links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Zonder twijfelen kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Dit kan echter best enige tijd kosten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Daarover is op de pagina Maak uw nieuwe startpagina website meer te lezen. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Een eigen startpagina aanmaken en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders heel eenvoudig. Daarbij heeft u de optie om de startpagina’s te voorzien van een aantal diverse widgets. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Vaak kunt u daarbij per link categorie de relevante gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan behoorlijk handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. U heeft de mogelijkheid om tekst met relevante zoekwoorden toe te voegen bij een rubriek. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat uiterst simpel kunt doen. Bovendien is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.