Het bouwen van een eigen startpagina website

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Steeds vaker is het daarbij mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is bovendien te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Het is verstandig om de pagina Eigen startpagina te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. Met behulp van het beheerpaneel is het behoorlijk simpel om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Ook eventuele custom code voor banners kunt u eenvoudig invoeren. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Zeer handig zijn startpagina websites ook als u zich bezighoudt met linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Het gewenste subdomein kan tijdens het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo gemakkelijk te plaatsen. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Op deze pagina kon u het al eerder lezen. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Daarnaast zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Met het script kunt u een dergelijke widget zeer eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Programmeerkennis is niet nodig. Het is uiterst makkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.