Het bouwen van een eigen portaalsite

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de verschillende zoekmachines. In Nederland genieten startpagina websites nog altijd een bepaalde populariteit. Een startpagina in elkaar zetten is op een groot aantal sites dan daarbij gratis te doen.

Neem anders eens Startpagina script door op het moment dat u daar meer over wilt weten. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te starten met de site, zonder te hoeven programmeren. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te manieren aan alle startpagina’s op uw website. Het is niet nodig zelf nog code te bouwen voor het koppelen van een subdomein aan de juiste pagina’s. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

Zelf een dergelijke website starten is een prima idee. In eerste instantie heeft u webhosting en een eigen domein nodig. Wanneer u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Daar zitten alle functionaliteiten voor het beginnen van een startpagina website reeds in. U hoeft dan niet zelf meer te programmeren.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. De bezoeker kan op diverse manieren voor een nieuwe link betalen. De bezoeker kan zelf kiezen op welke dochterpagina de aangemelde link geplaatst dient te worden na de betaling.

Als u wilt kunnen bezoekers een account aanmaken op uw website. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Het gewenste subdomein kan daarbij worden ingevoerd. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.