Gemakkelijk uw favoriete sites op een rijtje

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina Uw favoriete websites online beheren te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

U kunt verder contextuele teksten toevoegen aan alle startpagina’s waarbij u meer informatie over ieder deelonderwerp kunt verstrekken. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.