Gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Het is een goed idee om Handleidingen eens te bekijken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.