Eigen startpagina online zetten

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. Op uw startpagina website kunt u verwijzingen naar andere websites plaatsen. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. De bezoeker kan dan een registratieformulier invullen die wordt getoond op uw startpagina website. Hiermee krijgt de gebruiker een eigen account voor de beheeromgeving. Na het inloggen kan de bezoeker een eigen startpagina aanmaken.

Tijdens het maken van een nieuwe startpagina krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een subdomein te kiezen. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. In het subdomein kan men belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp verwerken. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

Zou u graag uw eigen startpagina website willen beginnen dan kunt u Eigen startpagina maken eens doornemen. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Wat u verder nodig heeft is een webhostingpakket en een eigen domeinnaam. U maakt de website via een handig installatiescript gebruiksklaar. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. De kleuren kunnen per individuele dochterpagina eenvoudig worden aangepast.

U kunt een betaalprovider aan het startpagina script koppelen, zodat u ook geld kunt verdienen met het startpagina script. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Daarbij kan het script zelf controleren of de betaling is gelukt en de link plaatsen. De prijs van een gewone link en een link op de voorpagina van uw website zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Op deze manier verdient u de kosten van het startpaginascript weer terug. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.