Eigen marktplaats runnen

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld banners bovenaan de website plaatsen. Het is verder een optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentie website. Het aanmaken van een topadvertentie is voor adverteerders ook mogelijk. Een topadvertentie blijft voor enige tijd bovenaan het advertentie overzicht staan.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Van uw kant hoeft er immers geen tijd meer te worden gestopt in het programmeren. U zult bij het kopen van een reeds bestaand PHP script minder geld kwijt zijn dan wanneer u een PHP programmeur inhuurt. Mocht er iets mis zijn met het script, dan heeft u een aanspreekpunt bij een kant en klaar script.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? U zou iets aan de pagina Wil je een advertentiewebsite maken? kunnen hebben. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. De betaling dient online te worden gedaan. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.