Eigen advertentie website maken

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

U kunt adverteerders laten betalen voor de plaatsing van advertenties in door u aangemaakte rubrieken. Contactadvertenties zijn hier een goed voorbeeld van. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. Op Wil je een eigen advertentiewebsite runnen? staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Na een instelbare termijn kan een e-mail naar een adverteerder worden gestuurd met de optie om een advertentie weer omhoog te plaatsen. Zo houdt u de adverteerders actief op uw website. Wilde u altijd al uw eigen advertentiewebsite runnen, dan is dit uw kans. Natuurlijk kunt u ook zelf een script ontwikkelen. Maar dat kost veel tijd.