Eenvoudig uw bookmarks online op een rijtje

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Het is verstandig om Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij eens te lezen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Het weergeven van het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld door middel van een RSS feed. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. U kunt informatie die voor de website relevant is, invoeren tijdens het draaien van het installatieprogramma. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Ook stelt u via de installatie uw beheerdersaccount samen. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.