Eenvoudig een webshop starten

Een online webshop kan u helpen met het verkopen van uw eigen producten. Klanten kunnen online betalen voor de producten. U ontvangt bij elke bestelling een e-mail waarin de bestelling staat opgenomen. U kunt met de informatie uit deze e-mail aan de slag om de producten in te pakken en te versturen.

De PHP webshop kan in diverse rubrieken ingericht worden. Binnen iedere categorie kunt u een overzicht van alle producten binnen die categorie weergegeven. U kunt banners van de producten tonen. Door middel van affiliate marketing kunt u via banners wat bijverdienen naast de inkomsten die u uit de verkoop van uw eigen producten haalt.

Het zal niet lastig om het kleurschema van uw website te wijzigen. Ook daarvoor is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het aanpassen van de kleuren kan voor diverse elementen op uw website. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.

Technische kennis is niet noodzakelijk voor het beginnen van een webshop. Ook met minder technische kennis zijn er voldoende mogelijkheden. Online verkopen heeft veel voordelen omdat u geen duur pand hoeft te huren. Daarmee bespaart u een hoop kosten. Voor het runnen van een fysieke winkel zal vaak personeel nodig zijn. Daarbij zullen werknemers ook niet nodig zijn om een winkel draaiend te houden.