Een webwinkel maken

Wilt u een online winkel beginnen waarbij daarbij eenvoudig de voorraad beheerd kan worden? U kunt een PHP script aanschaffen, waarmee het starten en het onderhouden van uw eigen internetshop uiterst simpel te doen is. Een essentieel gedeelte van zo een script is het beheerpaneel. U krijgt met een beheerpaneel de volledige controle over uw eigen webwinkel. Het script houdt u van iedere bestelling op de hoogte per e-mail.

Zou u een dergelijk internetshop script graag in gebruik nemen? U zou dan de pagina Een webshop beginnen eens kunnen doornemen. U kunt zo meer leren over het starten van een eigen webwinkel. De klant kan direct betalen voor een bestelling die hij binnen uw internetshop doet. Elke keer ontvangt u een e-mail als er producten worden besteld.

Meerdere varianten van een product toevoegen aan het systeem is tevens mogelijk. Zo kunt u een product in bijvoorbeeld verschillende maten aanbieden. U kunt per variant op een product opgeven hoeveel stuks u op voorraad heeft.

U kunt alle aspecten van de webwinkel veranderen met behulp van de beheeromgeving. Het account voor het beheer van uw internetwinkel kan gedurende het installeren worden aangemaakt. Met het beheerdersaccount kan op elk moment in het beheerpaneel worden ingelogd. En kunt u de webwinkel op elk gewenst moment aanpassen.