Een uitgebreide startpagina site vormgeven

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Links dragen bij aan een betere positie in de zoekresultaten van diverse zoekmachines. Op een startpagina website is het eenvoudig om links per onderwerp in te richten. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat startpagina script goede informatie daarover. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Een Google Adsense blokje toevoegen zal ook geen enkel probleem zijn. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? De website is met behulp van de beheerschermen helemaal naar uw eigen wens te veranderen. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.