Een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. U kunt online voor de backlink betalen.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Op nederlandse startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.