Een uitgebreide portaalsite bouwen

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. De betaling vindt daarbij online plaats.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op aanmelden startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.