Een uitgebreide portaal website maken

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Neem hoe maak je een startpagina door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Voor affiliate marketing zijn startpagina websites zeer goed te gebruiken. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. U kunt bijvoorbeeld heel veel teksten plaatsen. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.