Een uitgebreide portaal site ontwikkelen

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? U kunt via de links op Beheer betaalbaar een eigen portaalwebsite navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.