Een startpagina online zetten

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Wilt u zelf een script ontwikkelen, vraag uzelf dan af of er geen gemakkelijkere optie is. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. Het gaat om een speciaal CMS script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Het controleren van de betaling en het plaatsen van de link gebeurt vaak automatisch. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt toegevoegd als er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden. Welk bedrag u voor een link vraagt kunt u eenvoudig instellen. Voor een homepage link kunt u meer vragen dan voor een reguliere link op een gewone dochterpagina. Het doornemen van Eigen startpagina is verstandig als u er meer over wilt weten. Verder zult u op de website een verwijzing vinden naar een modern en betaalbaar startpagina script. Heeft u betaalt, dan ontvangt u meteen een link waarmee u het script kunt downloaden.

De database tabellen worden door een meegeleverd installatieprogramma ingesteld. Voor het aanmaken van de tabellen hoeft u zelf niets te doen. Het runnen van een eigen startpagina website wordt zo ook voor u mogelijk. Het is eenvoudig voor uw bezoekers om zich te registreren en vervolgens zelf een startpagina aan te maken.