Een nieuwe startpagina website realiseren

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina maken.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. De betaling vindt daarbij online plaats.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.