Een nieuwe startpagina maken

Een eigen startpagina website is een handig hulpmiddel bij het bouwen van links naar uw website. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Men kan op uw startpagina website een eigen startpagina beginnen. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Na het invullen zal een gebruikersaccount worden gecreëerd. Zodra de bezoeker is ingelogd maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan.

De bezoeker mag een subdomein kiezen waarmee de startpagina bereikbaar zal zijn. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. Het is handig om een subdomein in te vullen die voor u belangrijke zoekwoorden bevat. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Startpagina script te vinden. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wel is het handig wanneer u webruimte heeft. En een domeinnaam. Via een installatiescript wordt de startpagina website gebruiksklaar gemaakt. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Zo verdient u ook nog eens geld met uw eigen startpagina website. De aanschafkosten van het startpagina script zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.