Een nieuwe portaalwebsite bouwen

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Gebruik de links op de pagina Startpagina maken om naar de website van de aanbieder te navigeren. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.