Een Nederlandse startpagina samenstellen

Heeft u de wens om een eigen startpagina website te hebben? Het is ook voor u mogelijk een startpagina website te beginnen. Met een startpagina script kunt u een dergelijke website beginnen. Als installeren u moeilijk lijkt kan de aanbieder van het script u helpen. Wilt u het script zelf installeren, dan is dat ook makkelijk. Een handleiding is vaak te downloaden.

U kunt met uw beheerrechten gemakkelijk aanpassingen aan de website verrichten. U kunt gebruikersregistratie openzetten zodat een nieuwe gebruiker zijn eigen startpagina kan beheren. Met een gebruikersaccount kunnen ze startpagina’s aanmaken en beheren. Van de afzonderlijke startpagina’s kunnen de beheerders gemakkelijk de stijl en de kleuren veranderen. Op de pagina Een mooie startpagina op touw zetten vindt u meer informatie over het script. Gebruik de link op die pagina om het startpaginascript te kopen. Een startpagina script dat zowel mobielvriendelijk is als veilig.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. U uploadt de bestanden naar uw webruimte en u start het installatie script. Het installatiescript maakt de benodigde databasetabellen aan. Een pagina beheerder kan bij een nieuwe startpagina kiezen voor een uniek subdomein. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Alle dochterpagina’s hebben zo een eigen subdomein.