Een Nederlandse startpagina maken

Bent u benieuwd geworden naar het startpaginascript dan kunt u Een startpagina online zetten eens bekijken. Dergelijke scripts zijn vaak niet al te duur. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. Zo is het verkopen van backlinks een optie. De mogelijkheid om banners op uw startpagina te plaatsen bestaat ook. Op deze manier zijn de kosten van het startpaginascript terug te verdienen.

Het is zo in te stellen dat derden verder een dochterpagina kunnen aanmaken. Dat doet u behoorlijk eenvoudig met een simpele instelling. Middels een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account erg makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Daarbij kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Daarbij kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Ook kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.