Een moderne startpagina site beheren

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op eigen startpagina maken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.