Een moderne portaal website vormgeven

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina hoe maak ik een startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? De website is met behulp van de beheerschermen helemaal naar uw eigen wens te veranderen. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.