Een moderne portaal website ontwikkelen

Het is niet heel moeilijk om een startpagina website te maken. U kunt er een startpagina script voor inzetten. Hieronder vindt u een link naar meer informatie rondom het PHP script. U kunt een subdomein instellen per individuele dochterpagina. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk.U kunt meer over zo een script lezen op de pagina die in dit artikel wordt genoemd. De informatie die nodig is om met het script aan de slag te gaan, kunt u op die pagina vinden. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U kunt er meer over lezen op Maak snel een uitgebreide portaalwebsite. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.