Een moderne portaal site vormgeven

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Gebruik de links op de pagina Betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite beheren om naar de website van de aanbieder te navigeren. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.